Katrin Budapest márkaképviselet logó

Mosdóhigiénia

2019.07.15


Mosdóhigiénia
 
 
A mosdóhelyiség higiéniájára való odafigyelés elengedhetetlenül fontos akár otthonunkról, akár egy intézményről, cégről vagy nyilvános helyiségről beszélünk. A higiénia és a frissesség kultúra kérdése. Mosdóhigiéniai termékpalettánkba tartozó árucikkek kínálják a legjobb megoldásokat cége számára. A tisztaságot és komfortérzetet formatervezett készülékek biztosítják. Hosszú élettartamú termékeink széles választékkal állnak rendelkezésére. Nálunk megtalál mindent, legyen szó kéztörlő- vagy szappanadagolóról, toalett higiéniai rendszerről, illatadagolóról vagy piperecikkekről, innovatív eszközeink segítenek a tiszta és egészséges környezet kialakításában.
 
Kíváncsi, milyen mosdóhigiéniai kínálattal várjuk vásárlóinkat?
 
 
Egészen a kistekercses háztartási toalettpapíroktól a nagyobb kiszerelésekig, nálunk megtalál mindent. Ügyelünk a környezettudatosságra, így a papírjaink újrahasznosított alapanyagból készülnek.
 
 
Legyen szó folyékony szappanról, habszappanról, szalvétáról, kéztörlőről, toalettpapírról. Még a tisztítószereinek is talál megfelelő vegyszer adagoló készüléket!
 
Szemeteseink között garantáltan megtalálja, amit keres közületi és lakossági helyiségekbe egyaránt. A legtöbb termék falra is szerelhető a padló egyszerű takarításának érdekében. Egészen az alacsony forgalmú mosdóhelyektől a nagy forgalmúig rendelkezünk a megfelelő megoldással!
 
A SmilePaper megkönnyíti a takarítást is. Nálunk megtalál mindent, amire szüksége lehet ipari tisztítószerektől kezdve a legjobb minőségű szemeteszsákokig.
 
 
Mindenki meg tudja válaszolni saját maga számára azt a kérdést, hogy mennyire számít egy adott hely tisztasága. Nem szívesen megyünk be egy olyan mosdóba, ahol ,,térdig” lehet gázolni a kukából kieső papírkéztörlőkben, ahol csupa víz minden, nincs szappan az adagolókban, és a WC-fülkék sem állnak tisztaság ügyileg a helyzet magaslatán.



Ügyeljen a mosdóhigiéniára a SmilePaper.hu segítségével!




Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél