Katrin Budapest márkaképviselet logó

Katrin adagoló tesztelés

2019.11.06
Smiley blog

Katrin adagoló teszt!

Fontos szempont, hogy kéztörlő adagolója, wc papír adagolója vagy szappan adagolója illeszkedjen a mosdóhelyisége megjelenéséhez, de talán ennél is fontosabb, hogy tökéletesen működjön és bírja a megterhelést! A Katrin adagolók bírják!

Folyékony szappan adagoló felszerelés

Az első szempont érdekében a Katrin fekete, fehér valamint inox (rozsdamentes acél) kéztörlő adagolókat, wc papír adagolókat és szappan adagolókat gyárt, így ezek szinte minden mosdóhelyiséghez illeszkednek.
Fontos, hogy a Katrin adagolók használata nem igényel semmilyen erőfeszítést, a Katrin adagolók telepítése és használata nagyon egyszerű. Az átlátszó oldallapok lehetővé teszik a töltőanyag (kéztörlő, wc papír, szappan) aktuális mennyiségének ellenőrzését.

Katrin adagoló

Hogy megbizonyosodjunk róla, hogy Katrin adagolóink megfelelő módon működnek, ezért számos vizsgálatnak vetettük alá. Különös figyelmet fordítottak a könnyű használatra és a hozzáférhetőségre mindenki számára.

1. Mechanikus biztonság: m
indenféle él vagy durva felület nélkül. Nincsenek vágási vagy nyomási sérüléseket okozó helyek.

2. Tartóssági vizsgálat: minden adagolót többször kinyitottak és bezártak 5250 alkalommal. Ez 20 évnyi használati időnek felel meg.

3. Esési teszt: az egész terméket egy kartondobozban 46 cm és 91 cm magasról leejtették a burkolt padlóra. A csomagolás védi az adagolót.

4. Ütközési teszt: az adagoló különböző oldalára tízszer esett rá egy 1 kg-os acélgolyó 50 cm magasságból.

5. Egymásra rakhatósági teszt: ez a teszt azt a nyomást szimulálja, amelynek a csomagolás a mozgatás és szállítás során van kitéve. A tesztet sajtóval végezték, a terhelés fokozatos növelése mellett.

6. Statikus terhelési teszt: az adagolóra fokozatosan 25 kg terhelést pakoltak.

7. Funkcionális teszt:
az adagolók funkcionalitását az ügyfelek tesztelték.

8. Megoldások mindenki számára:
az adagolók használhatóságát kipróbálták gyermekek, idősek és különböző fogyatékkal élő emberek.

9. Esztétika:
összehasonlítva más adagolókkal az emberek 74%-a a tesztben a mi termékeinket részesítette előnyben. Az esztétikai teszt sikeres volt.

10. Bureau Veritas:
az adagolóinkat a Bureau Veritas cég tanúsítványozta, amely a világvezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata.

A Katrin kéztörlő adagolók, wc papír adagolók és szappanadagolók tervezésénél fontos szempont volt, hogy megfeleljenek a napi használat során felmerülő terheléseknek. A sok-sok eladott adagoló és számos elégedett partnerünk visszajelzései alapján bátran ajánljuk mosdóhelyiségébe a Katrin adagolókat! Az alábbi videó pedig biztosan meggyőz mindenkit:





Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél