Katrin Budapest márkaképviselet logó

Hatékony mosdóhigiéniai megoldás - Katrin System! 2. rész: kéztörlők

2019.09.09
Smiley blog

Hatékony mosdóhigiéniai megoldás = Katrin System!

Kellemes tapasztalatok a mosdóban, sikeresebb üzlet
 
- Járt már olyan mosdóban, amely megfelelt az elvárásainak?
- Úgy gondolja drága rossz minőségű higiéniai töltőanyagot használ?
- Úgy érzi nem tudja kontrollálni a töltőanyagok fogyását?
- A mosdó optimális kialakítása pozitív hatással van az üzletre és az üzemeltetésre. Ügyfelei értékelni fogják a megbecsülést és gyakrabban fognak visszatérni. Az alkalmazottak és vendégek is elégedettek lesznek.
 
Ezen problémákra kínál megoldást a Metsa Tissue Katrin System rendszere!


Katrin System
kéztörlők

Katrin kéztörlő

Katrin PLUS System kéztörlők

Higiénikus megoldás és prémium minőség a hatékony kézszárításhoz. Egyenkénti lapadagolás a megfelelő méretben. Puha és erős tekercses kéztörlő. Minden mosdóba, de elsősorban a gyakran látogatott helyekre ajánljuk. Ellenőrzött felhasználás, csökkentett üzemi költségek. A közvetlenül élelmiszerrel való érintkezés is engedélyezett. Rendelkezik Nordic Swan környezetvédelmi tanúsítvánnyal. Rendelkezik EU Ecolabel tanúsitvánnyal. 2 rétegű, hófehér, 100% cellulóz alapanyagból készül.

Nagy kiszerelésű Katrin kéztörlő

Katrin CLASSIC System kéztörlők

Higiénikus megoldás és kiváló minőség a hatékony kézszárításhoz. Egyenkénti lapadagolás a megfelelő méretben. Puha és erős tekercses kéztörlő. Minden mosdóba, de elsősorban a gyakran látogatott helyekre ajánljuk. Ellenőrzött felhasználás, csökkentett üzemi költségek. A közvetlenül élelmiszerrel való érintkezés is engedélyezett. Rendelkezik Nordic Swan környezetvédelmi tanúsítvánnyal. Rendelkezik EU Ecolabel tanúsitvánnyal. 2 rétegű, fehér, 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül.

Ipari kéztörlő

Katrin BASIC System kéztörlők

Higiénikus megoldás és jó minőség a hatékony kézszárításhoz. Egyenkénti lapadagolás a megfelelő méretben. Puha és erős tekercses kéztörlő. Minden mosdóba, de elsősorban a gyakran látogatott helyekre ajánljuk. Ellenőrzött felhasználás, csökkentett üzemi költségek. A közvetlenül élelmiszerrel való érintkezés is engedélyezett. Rendelkezik Nordic Swan környezetvédelmi tanúsítvánnyal. Rendelkezik EU Ecolabel tanúsitvánnyal. 1 rétegű, törtfehér, 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül.

További előnyök:
 
> A kéztörlő az adagolóból adagolva nem tartalmaz baktériumokat.
> Az adagoló felület egy szennyezett kéz érintésétől fertőződhet.
> Ezért kell az adagoló nyílást is egy időben tisztítani a helyiséggel.
> A felhasználó egyszerre csak egy lapot fog meg – azt amelyiket éppen használja.
> Fontos a higiéniai szempont.

> A System kéztörlők mindig teljes hosszukban és szélességükben adagolódnak, míg a C-fold kéztörlőket ki kell nyitni – kevés felszanáló teszi ezt, a Z-hajtogatott kéztörlőknél pedig egyszerre akár több kéztörlőt is kivehet a felhasználó, ezzel növelve a fertőzés veszélyét és így a plusz felhasználást is növeli.

Katrin System kéztrölő kínálatunk
 
 

A 3. részben a System toalettpapírokkal foglalkozunk.
 
Adagoló kihelyezés




Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél