HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

A megrendeléseket a megrendelés feldolgozását követő kb. 24/72 órán belül házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó céggel. Ettől eltérő esetben a szállítás pontos idejét egyeztetjük Megrendelőinkkel. A hétvégén vagy ünnepnapokon beérkezett megrendelés a munkaszüneti napot követő első munkanapon kerül feldolgozásra.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

Nettó 50.000 Ft (bruttó 63.500 Ft) összeg feletti rendelés esetén: díjtalan!*
Nettó 50.000 Ft (bruttó 63.500 Ft) összeg alatti rendelés esetén: 2500 Ft+ÁFA (bruttó 3175 Ft)*.

RAKLAPOS SZÁLLÍTÁS:

Raklapos szállítás esetén megrendelőinknek gondoskodnia kell a raklapos áru átvételéről, mozgatásáról. A gépkocsivezető nem tudja a raklapnyi terméket emeletre felvinni, vagy behordani az épületbe, a teherautóról való lepakolásról megrendelőinknek kell gondoskodniuk. Raklapos feladás esetén a feladás napját követő 1-3 munkanapon belül a megrendelés megérkezik a szállítási címre. Alapesetben a raklapok ára nem kerül a webes rendelésen feltüntetésre. Az áru átvétele során csereraklap biztosítására számítunk, amennyiben nem tudnak csereraklapot biztosítani, akkor utólag a raklap ára is felszámításra kerül.


SZEMÉLYES ÁRUÁTVÉTEL:
Megrendelőink személyesen is átvehetik megrendeléseiket telephelyünkön. A megrendelés leadása után kollégáink minden esetben telefonon vagy e-mailben visszaigazolják az áruátvétel lehetséges időpontját! Amíg nem igazoltuk vissza a pontos átvételi időpontot, addig kérjük NE induljon el a megrendelésért!

ÁRUÁTVÉTEL HELYE:
Smilepaper.hu Kft.

1044 Budapest, Ezred u. 2. - Login Business Park (volt Európa Center) B2/13 épület.
Áruátvétel/árukiadás: hétfőtől - péntekig: 8,00-15,30, hétvégén és ünnepnapokon: zárva.
FONTOS! Irodánkban bankkártyás fizetés nem lehetséges.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:
Első vásárlás esetén kizárólag készpénz/utánvét vagy előre-utalásos fizetés lehetséges.
Az első vásárlást követően lehetőséget biztosítunk partnereinknek normál banki utalásos fizetésre is megegyezés szerinti fizetési határidővel. Erre irányuló igény esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.