SZÁLLÍTÁSI, ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK, FIZETÉSI MÓDOK
A megrendelt termékeket többféle módon veheti át, amelyet a rendelés elküldésekor állíthat be:

Budapesti személyes átvétel
Rendelését e-mail-ben történő átvételi értesítésünket követően készpénzfizetés ellenében, illetve a kiállított számla értékének előre utalását követően átveheti központi raktárunkban:


Smilepaper.hu Kft.
1044 Budapest, Ezred u. 2. - Login Business Park (volt Európa Center) B2/13 épület.
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig: 7,30-16,00, hétvégén és ünnepnapokon: zárva.
Áruátvétel/árukiadás: hétfőtől - péntekig: 8,00-15,30, hétvégén és ünnepnapokon: zárva.Ebben az esetben csomagolási és szállítási díjat nem számolunk fel. Készpénzes fizetés esetén 5 munkanapig őrizzük meg a megrendelt termékeit. Amennyiben 5 munkanapon túl kívánja a megremdelését átvenni, kérjük a megrendelés megjegyzés rovatában jelezze.

Kézbesítés futárszolgálattal utalást követően
Amennyiben ezt az opciót választja a rendeléséről számla kerül kiállításra, amelyet e-mailben eljuttatunk önnek. Az összeg átutását követően - miután az összeg beérkezett a számlánkra, vagy az utalásának banki igazolását e-mailben eljuttatja hozzánk - a rendelését átadjuk a futárszolgálatnak. A kézbesítési idő az utalást követően 2 munkanap.

Ebben az esetben a futárdíjon felül a rendelését egyéb költség nem terheli.

Kézbesítés futárszolgálattal utánvéttel
Amennyiben ezt az opciót választja a rendelésének összeállítását követően a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak. A kézbrsítési idő 2 munkanap.

Ebben az esetben a futárdíjon felül a rendelését utánvételi költség terheli.

Raklapos kézbesítés
Abban az esetben, ha nagyobb mennyiségű terméket rendel kedvezőbb szállítási költséggel veheti át rendelését, ha raklapos szállítást kér. Ennek alapvető feltétele, hogy a megrendelőnek gondoskodnia kell a raklapos áru átvételéről, mozgatásáról. A szállítócég targoncával nem rendelkezik, a géplocsivezető sem tudja a raklapnyi terméket felvinni a 2. emeletre, vagy behordani az épületbe, erről a megrendelőnek kell gondoskodnia. Raklapos feladás esetén a feladás napját követő munkanapon a megrendelés megérkezik a szállítási címre, a teherautó újbóli kiállása ismételt szállítási költség felszámítását vonja maga után. Alapesetben a raklapok ára nem kerül a webes rendelésen feltüntetésre. Az áru átvétele során csereraklap biztosítására számítunk, amennyiben csereraklapot a szállítócégnek nem tudnak biztosítani, akkor utólag a raklap ára is felszámításra kerül.

A pontos szállítási díjainkról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!